Για οποιαδήποτε αγορά σας μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 14 ημερών το προϊόν που αγοράσατε.

Η επιστροφή γίνεται με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε ή με επίσκεψη στο κατάστημά της εταιρείας μας και με δική σας χρέωση.

Τα λεφτά θα σας επιστραφούν είτε μέσω στην πιστωτική σας κάρτα σε περίπτωση ηλεκτρονικής συναλλαγής μέσω epos, είτε σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε ή με μετρητά απευθείας στα καταστήματά μας. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αλλαγή μα κάποιο άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας η να σας δώσουμε πιστωτικό σημείωμα για μελλοντικές αγορές σας (ισχύει μόνο για τις αλλαγές εντός φυσικού καταστήματος).

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η αποστολή των προϊόντων αλλαγής πραγματοποιείται μόνον αφού παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας τα προϊόντα που επιστρέφονται.

Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής – επιστροφής προϊόντων.

  • Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας.
    • Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντος ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.
    •  Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η εταιρία μας για απώλεια , καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αλλαγή -επιστροφή προϊόντος.
    • Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η παραλαβή επιστροφής ή αλλαγής προϊόντος με αντικαταβολή προς την εταιρία μας.
    • Όλα τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της εταιρίας μας και στη διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 56-58 Αθήνα 10680

 

Ακύρωση μιας παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@mikriselini.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 3834254 καθημερινά και σε ώρες 09.00-17.00
Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε ηλεκτρονικά με email για την εκτέλεση της αποστολής της παραγγελίας σας.
Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση και μπορείτε μόλις το παραλάβετε να προχωρήσετε σε επιστροφή ή να αρνηθείτε την παραλαβή.