Για οποιαδήποτε αγορά σας μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 14 ημερών το προϊόν που αγοράσατε.

Η επιστροφή γίνεται με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε ή με επίσκεψη στα καταστήματα της εταιρείας μας και με δική σας χρέωση.

Τα λεφτά θα σας επιστραφούν σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε ή με μετρητά απευθείας στα καταστήματά μας .Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αλλαγή μα κάποιο άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας η να σας δώσουμε πιστωτικό σημείωμα για μελλοντικές αγορές σας (ισχύει μόνο για τις αλλαγές εντός φυσικού καταστήματος).

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η αποστολή των προϊόντων αλλαγής πραγματοποιείται μόνον αφού παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας τα προϊόντα που επιστρέφονται.

Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής – επιστροφής προϊόντων.

• Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος τα έξοδα αποστολής βαραίνουν την εταιρία μας.
• Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντος ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.
•  Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η εταιρία μας για απώλεια , καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αλλαγή -επιστροφή προϊόντος.
• Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η παραλαβή επιστροφής ή αλλαγής προϊόντος με αντικαταβολή προς την εταιρία μας.
• Όλα τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της εταιρίας μας.